— Villkor och policy—

Välkommen till Saints Touch Limousine! Nedan följer våra villkor och policy information. Vi ber dig vänligen läsa igenom dessa noggrant innan du bekräftar din bokning hos oss.

  1. Bokning och Betalning: a. För att boka en limousine hos oss kräver vi en förskottsbetalning eller depositionsavgift. Bokningen bekräftas först när denna betalning har mottagits. b. Vi accepterar endast Swish som betalningsmetod. 

  2. Avbokning och Ändringar: a. Avbokningar måste göras inom en specificerad tidsram för att undvika eventuella avboknings avgifter. Dessa tidsramar kan variera beroende på typen av bokning och efterfrågan. b. Vid ändringar i bokningen är det viktigt att meddela oss i förväg. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose dina ändrings önskemål, men förändringar kan vara beroende av tillgänglighet och kan medföra extra kostnader.

  3. Skötsel och Användning av Limousinen: a. Limousinen ska behandlas med försiktighet och respekt. Du och dina medresenärer ansvarar för att följa alla gällande regler och bestämmelser under hyrestiden. b. Rökning är strängt förbjudet i limousinen. Eventuella skador eller extra rengörings kostnader som uppstår på grund av rökning kommer att debiteras. c. Eventuella skador som uppstår under din hyrestid, inklusive skador på interiören, utrustningen eller fordonets yttre, kommer att debiteras utöver de överenskomna kostnaderna.

  4. Säkerhet och Ansvar: a. Alkoholhaltiga drycker är endast tillåtna för passagerare som är 18 år eller äldre. Vi uppmanar våra kunder att konsumera alkohol ansvarsfullt. Det är tillåtet att medta alkoholhaltig dryck som champagne (ej öl, vin & sprit). Enligt lag får alkoholhaltig dryck ej säljas av oss transportörer.

  5. Saints Touch Limousine ansvarar inte för några förlorade eller stulna föremål under resan. Vi rekommenderar att du håller koll på dina personliga ägodelar under hela tiden.

  6. Oförutsedda Händelser: a. Vid ofrivilliga händelser som motorhaveri eller punktering reserverar vi oss rätten att tillhandahålla en ersättnings limousin för att fortsätta din resa på ett smidigt sätt. I andra fall om vi ej kan ersätta med en ersättnings limousin så återbetalas depositionen till konsumenten.  

Vi hoppas att dessa villkor och policy information ger dig en tydlig förståelse för vår service och vad som förväntas av både dig och oss under din resa. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information.

Tack för att du valde Saints Touch Limousine! Vi ser fram emot att ge dig en minnesvärd och lyxig upplevelse.